Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Inspiration & nätverk

Hur utvecklad tekniken än blir så är möten i verkligheten något alldeles särskilt. Ta chansen att inspireras, mingla runt och skapa nya broar mellan olika uttrycksformer.

Frukost med Film- och tv-konsulenterna

Kultur i Halland-film bjuder på frukost medan du får en överblick vad som händer med film- och tv-stöden just nu. Representanter för Svenska filminstitutet, Göteborgs Stad, Film i Väst, Kultur i Halland- Film, SVT och  Lindholmen Science Parks projektfinansiering kommer att vara på plats. Som vanligt finns det möjlighet att boka enskilda möten efter presentationen. Tiderna är begränsade och sker på plats. Först till kvarn!

Arrangeras av Kultur i Halland
Tid:
Fredag 19/9 kl 9.30-10.30. Dörrarna öppnas kl. 9.00

Autentiskt Ledarskap 

thereseappelqvist.png

Tekniken, distributionskanalerna och samarbetena utvecklas och uppgraderas hela tiden. Informationsflödet ökar hela tiden och det gäller att ha koll på sin källkritik, alla saker man skall komma i håg och alla projekt man eventuellt är involverad i.

För att hänga med i utvecklingen behöver vi som individer slipa på vår förmåga att leda oss själva innan vi leder andra och bli medvetna om vår egen gräns i en gränslös värld.

Av den anledningen har vi bjudit in ledarskapskonsulten och beteendevetaren Therese Appelqvist för att prata om hur vi bäst leder oss själva och andra. Läs mer om Therese

Föreläsare: Therese Appelqvist
Tid: Torsdag 18/10 kl 15.30-16.30
Fördjupning fredag 19/10 kl. 11.00-12.00 (Max 40 platser, anmälan sker på plats)

 

Sju sorters kakor: Speeddating på Studio Level up

Vi tjuvstartar dagarna med en speeddating för kreatörer. I samarbete med Studio Level up och FilmCloud bjuder vi in till vår populära speeddating. Kom och knyt nya kontakter och bli inspirerad av oväntade möten

Tid: Onsdag 17/10 kl. 17.30-19.00
Plats: Studio Level up, Polstjärnegatan 14, vån 2

 

Branchmingel 

Tid: Torsdag18/10 kl. 17.30-20.00

 

VR- mingel 

Mingel och eftermiddagsfika i foajén på Visual Arena. Ett mingel för alla som är intresserade av kontakter och tjänster inom VR.

Arrangeras i samarbete med HBGBOOST
Tid: Fredag 19/10 kl 16.00-17.00